Γκαραζόπορτες στην Ηλιούπολη

Γκαραζόπορτες στην Ηλιούπολη από την εταιρεία μας Ι.Πουλής. Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο τις γκαραζόπορτας και των ρολών ασφαλείας. Είμαστε πλέον σε θέση να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες γκαραζόπορτες τις αγοράς. Στη δυσμενή οικονομική κατάσταση που διανύουμε, η εταιρεία μας έχει ρίξει τις τιμές. Στεκόμαστε δίπλα σας αξιόπιστα και οικονομικά. Τα προϊόντα μας θα σας προσφέρουν ασφάλεια στην κατοικία σας, αξιοπιστία και design. Είναι διαθέσιμα σε μεγάλο εύρος χρωμάτων και σχεδίων. Μπορείτε να επιλέξετε ότι ταιριάζει στο χώρο σας και εμείς θα το κάνουμε πράξη. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος της πόρτας σας, συμπληρώνοντας έυκολα και γρήγορα την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε. Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε γραπτή προσφορά από κάποιον εκπρόσωπό μας.

γκαραζόπορτες στην ηλιούπολη

Αξιοπιστία, Εγγύηση & Ποιότητα

Όλα μας τα προϊόντα της εταιρίας μας Poulis Doors, γκαραζόπορτες, ρολά ασφαλείας. Και οι μηχανισμοί οροφής, μηχανισμοί συρόμενης πόρτας, ανοιγόμενοι μηχανισμοί και μηχανισμοί ρολού. Πληρούν τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τις ISO πιστοποιήσεις. Όσον αφορά τις γκαραζόπορτες, υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες και τις πολύσπαστες γκαραζόπορτες. Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες διαθέτουν πάνελ στα οποία μπορεί να τοποθετήσετε ανθρωποθυρίδα ή τζάμι. Τα πάνελ είναι εμπλουτισμένα με πολυουρεθάνη, για μόνωση. Επίσης μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε.

Η εταιρία μας Poulis Doors, έχει έδρα στον Άγιο Δημήτριο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Ένας εξειδικευμένος υπάλληλος θα είναι στην διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να δείτε την έκθεση από τα προϊόντα μας, να ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές τους. Επίσης μπορείτε και να ζητήσετε κάποια προσφορά για την δική σας γκαραζόπορτα. Σε αντίθετε περίπτωση μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9842450. Το συνεργείο μας θα είναι στο χώρο σας, σε πολύ λίγο χρόνο, διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.