Γκαραζόπορτες κορυφαίας ποιότητας

Διαθέτουμε ένα εύρος προϊόντων για γκαραζόπορτες, κατασκευασμένες από τους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας για την προστασία του γκαράζ και της οικίας σας. Οι γκαραζόπορτες που διαθέτουμε μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε διάσταση και να ταιριάξουν άψογα με το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του κτιρίου σας.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες προσφέρουν άριστη ασφάλεια. Είναι κατασκευασμένες από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Όλα τα φύλλα είναι γαλβανισμένα και προστατεύονται από τη διάβρωση καθώς είναι εξοπλισμένα εργοστασιακά με διπλή αντισκωριακή προστασία.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε είδος γκαράζ ακόμα και με περιορισμένο ύψος. Η λειτουργία τους μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή με χρήση ηλεκτροκίνητου μηχανισμού. Υπάρχει η επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL, καθώς και η δυνατότητα προσαρμογής ανθρωποθυρίδας.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες
Πολύσπαστες γκαραζόπορτες

Πολύσπαστες γκαραζόπορτες

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής αποτελούνται από σύνθετα πάνελ πάχους 42mm, με μόνωση από συμπαγή οικολογική πολυουρεθάνη, προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Η κίνησή τους είναι εξαιρετικά αθόρυβη και εξασφαλίζεται από ένα συμπαγές, μοντέρνας σχεδίασης μοτέρ οροφής, με ενσωματωμένο φωτισμό για το γκαράζ. Δέχονται μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα (πχ ανθρωποθυρίδες ή παράθυρα) και αυτοματισμούς,που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Γκαραζόπορτες για κάθε ανάγκη στις πιο προσιτές τιμές

Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής μας, φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, προμηθεύουμε τα καλύτερα προϊόντα της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς τα οποία συνοδεύονται από γραπτή τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του σπιτιού και της περιουσίας σας.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Είναι πάντα σε θέση να σας δώσει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε, αλλά και να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για μία οικονομική και αξιόπιστη αγορά. Παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 98 42 450 και 6945  140 230 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Η εταιρία μας με έδρα στον Άγιο Δημήτριο, εξυπηρετεί ένα τεράστιο δίκτυο πελατών σε ολόκληρη την Αττική. Συγκεκριμένα οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βούλα, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη κα.