Ρολά ασφαλείας για κάθε ανάγκη

Τα ρολά ασφαλείας προστατεύουν αποτελεσματικά την οικία ή την επιχείρηση σας και προσφέρονται σε διάφορους τύπους που καλύπτουν κάθε οικιακή και επαγγελματική ανάγκη. Χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδιασμού και χρωμάτων, με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρολά αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης

Τα φύλλα του ρολού ειναι ενισχυμένα με οικολογική πολυουρεθάνη η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον και αποδίδει τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ελαφριά και αθόρυβα στη χρήση. Η σχεδίαση του φύλλου όπως και ο αφρός πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει ομοιόμορφο σχήμα και διατομή στα ρολά ασφαλείας ώστε να επιτυγχάνεται η κατασκευή σε μεγάλες διαστάσεις (ύψους και πλάτους). Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης οποιουδήποτε επιθυμητού ανοίγματος. Τα ρολά ασφαλείας διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις RAL καθώς και σε απομιμήσεις ξύλου, για όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές παραδοσιακών ή μοντέρνων οικισμών.

Ρολά ασφαλείας από αλουμίνιο με μόνωση πολυουρεθάνης
Ρολά ασφαλείας αλουμινίου διπλού τοιχώματος

Ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος

Είναι κατάλληλα για κάθε χρήση : καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους. Προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση, έχουν εντελώς αθόρυβη λειτουργία, αντοχή στα μεγάλα ανοίγματα και στην συχνή χρήση. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας από φύλλα προβαμμένης ατσαλολαμαρίνας ή προβαμμένου αλουμινίου με ειδική βαφή.

Διάτρητα ρολά

Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ η οποία είναι διάτρητη και προσφέρει υψηλή διαφάνεια ώστε να προβάλονται τα προϊόντα της βιτρίνας. Κινούνται σε γαλβανιζέ οδηγούς με λάστιχο και βουρτσάκι. Τα φύλλα του ρολλού ενώνονται μεταξύ τους συρταρωτά και καταλήγουν σε τελειώματα από πολυαιθυλένιο. Στο κάτω μέρος του ρολλού τοποθετείται στεγνωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος για να αποφεύγονυαι οι τριβές και να μειωνεται ο θόρυβος. Η λαμαρίνα έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή.

Διάτρητα ρολά ασφαλείας

Δικτυωτά ρολά (ανοικτού τύπου)

Κατάλληλα για καταστήματα που απαιτούν μέγιστη προβολή των προϊόντων τους. Για την εξασφάλιση σταθερότητας και στιβαρότητας του ρολού χρησιμοποιούνται πάνω και κάτω φύλλα λαμαρίνας. Το τελευταίο φύλλο είναι ένα ειδικό προφίλ από ενισχυμένη λαμαρίνα πάχους 1,5mm.Το σίδηρο έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή.

Ρολά κλειστού τύπου

Τα ρολά ασφαλείας χωρίζονται σε ανοικτού και κλειστού τύπου, ανάλογα την “κουρτίνα”, σε απλού ή διπλού τοιχώματος κλπ. Μπορεί να είναι χαλύβδινα ή αλουμινένια ανάλογα με τις ανάγκες σας όσον αφορά τη λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υλικά κατασκευής και χρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 98 42 450 και 6945  140 230 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.