Επισκευή γκαραζόπορτας στον Άλιμο.

Η εταιρία Poulis Doors, με υπευθυνότητα, συνέπεια και οικονομικά αναλαμβάνει την επισκευή γκαραζόπορτας στον Άλιμο. Καλύπτοντας και εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων αλλά και όλες τις περιοχές του νομού Αττικής, είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη απο το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς είμαστε στο χώρο των αυτοματισμών και της γκαραζόπορτας, περισσότερο απο μια δεκαετία. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, στεκόμαστε δίπλα σας σε όλων των ειδών τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με την γκαραζόπορτα ή το ρολό ασφαλείας σας.

Επισκευή γκαραζόπορτας στον Άλιμο

Άμεσα, υπεύθυνα & οικονομικά

Έιμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα αντιμετωπίζετε. Μπορούμε ακόμα και τηλεφωνικώς να σας ενημερώσουμε για το τι ενέργειες μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Όπου είναι εφικτό, θα διορθώσετε το πρόβλημα ανέξοδα και άμεσα . Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της εταιρίας μας, που έχει έδρα στην Πλουτάρχου 60 στον Άγιο Δημήτριο. Θα μπορέσουμε απο κοντά να βρούμε λύση στο πρόβλημά σας. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή στο τηλέφωνο 210 98 42 450. Ένας εξιδεικευμένος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Στο κατάστημα μας θα έχετε επίσης την δυνατότητα να δείτε εκθέματα απο γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας. Διάφορα σχέδια και πολλοί χρωματισμοί για να επιλέξετε όποιο σας ταιριάζει. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευής. Κατάλληλα για την ασφάλεια του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας. Επίσης, οι μηχανισμοί που διαθέτουμε για τις γκαραζόπορτες και τα ρολά ασφαλείας, είναι ευρωπαϊκής κατασκευής και προέλευσης. Μηχανισμοί συρόμενης πόρτας, μηχανισμοί ρολού, μηχανισμοί οροφής και ανοιγόμενοι μηχανισμοί.

Όλα τα προϊόντα μας και οι μηχανισμοί μας, συνοδεύονται απο γραπτή εγγύηση. Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσίασουν τα προϊόντα στην περίοδο που αναγράφεται στην εγγύηση, υποχρεούμαστε και οφείλουμε να σας τα αντικαταστήσουμε. Χωρίς καμία επιβάρυνση, σας αντικαθιστούμε τον μηχανισμό ή σας επισκευάζουμε τον υπάρχων μηχανισμό. Εντός της ημέρας που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα, θα το επιδιορθώσουμε.

Επισκευή γκαραζόπορτας στον Άλιμο