Επισκευή γκαραζόπορτας στον Άγιο Δημήτριο.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή γκαραζόπορτας στον Άγιο Δημήτριο. Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γκαραζόπορτων και αυτοματισμών, είμαστε σε θέση να σταθούμε δίπλα σας και να σας στηρίξουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την πόρτα σας, άμεσα, υπεύθυνα και κυρίως οικονομικά. Η εταιρία μας, Poulis Doors σας παρέχει τεχνική υποστήριξη καθημερινά, απο άρτιοα καταρτισμένο προσωπικό. Στην περιοχή του Ασύρματου, στη Κοψαχείλα, στη Κλούβα,στο Καλαμάκι και σε όλες τις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και των Νοτίων Προαστίων.

Επισκευή γκαραζόπορτας στον Άλιμο

Αξιόπιστη λύση για την γκαραζόπορτα σας.

Το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την επισκευή γκαραζόπορτας στον Άγιο Δημήτριο, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Επίσης, σε περιπτώσεις ολικής βλάβης των μηχανισμών, όπου δεν καθιστάται δυνατή η επισκευή τους. Η εταιρία μας Poulis Doors, διαθέτει τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους συρόμενων μηχανισμών, μηχανισμών οροφής, ανοιγόμενων μηχανισμών, μηχανισμών ρολών και μηχανισμών γκαραζόπορτας. Όπως επίσης και όλα τα εξαρτήματα για τα ρολά ασφαλείας,τις γκαραζόπορτες, όπως ελατήρια, τροχαλίες, ράουλα κα.

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που διανύουμε, η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα στον πελάτη. Κρατώντας τις τιμές σε χαμηλό επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9842450 ή στο 6945 140 20.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας, το οποίο έχει έδρα στον Άγιο Δημήτριο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για το πρόβλημά σας. Χωρίς καμία επιβάρυνση, άμεσα και αξιόπιστα. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας, τις γκαραζόπορτες και τα ρολά ασφαλείας που έχουμε στο κατάστημά μας. Σε διάφορους χρωματισμούς και σε διάφορους τύπους, θα βρείτε σίγουρο την καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας. Επίσης, διαθέτουμε γκάμα απο τους μηχανισμούς για όλους τους τύπους πορτών. Συρόμενους μηχανισμούς, μηχανισμούς οροφής, μηχανισμούς ρολού και ανοιγόμενους μηχανισμούς, με όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις τους.