Συστήματα parking και οδικής ασφάλειας

Η εταιρία μας Poulis Doors, διαθέτει συστήματα parking και οδικής ασφάλειας κατάλληλα για το γκαράζ σας, το κατάστημά σας ή το υπαίθριο parking σας.

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ DP-3L

Η αρθρωτή μπάρα συστήματα parking (τρίποδη) αποτελεί έναν απλό και οικονομικό τρόπο προστασίας των θέσεων στάθμευσης.

Η μπάρα είναι αρθρωτή – πτυσσόμενη με 3 πόδια και είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ32 για μεγαλύτερη αντοχή. Διαθέτει λουκέτο το οποίο προσαρμόζεται στο πόδι αντιστήριξης ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά στερέωσης (βίδες, ούπατ, στριφώνια κλπ).

Οι διαστάσεις της μπάρας στην κατακόρυφη θέση είναι 700mm x 480mm (πλάτος x ύψος) ενώ στο επάνω μέρος διαθέτει 2 κόκκινες ταινίες για να γίνεται ευδιάκριτη από τους οδηγούς και τους διερχόμενους.

συστήματα parking και οδικής ασφάλειας

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια DP-2L

Η μπάρα είναι αρθρωτή – πτυσσόμενη με 2 πόδια και είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένη χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ40mm για μεγαλύτερη αντοχή.Είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα για να γίνεται πιο εύκολα αντιλιπτή ή σε ασημενιο χρώμα. Διαθέτει λουκέτο το οποίο προσαρμόζεται στην μία άρθρωση για να ασφαλίζει. Έχει υποδοχή για δεχτεί και τρίτο πόδι αντιστήριξης.

Οι διαστάσεις της μπάρας στην κατακόρυφη θέση είναι 570mm x 435mm (πλάτος x ύψος) ενώ είναι βαμμένη κόκκινη ώστε να γίνεται ευδιάκριτη από τους οδηγούς και τους διερχόμενους.

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 35cm ST-35

Τα στοπ τροχών αποτελούν την πιο δημοφιλή λύση σε πολλά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην προσπάθειά τους να παρκάρουν με ταχύτητα και ακρίβεια στους σχετικά περιορισμένους χώρους των οικιακών γκαράζ αλλά και των επαγγελματικών χώρων στάθμευσης.

Με την χρήση των στοπ τροχών τα αυτοκίνητα σταματούν με ασφάλεια αφού οι τροχοί τους ακινητοποιούνται πριν χτυπήσουν στους τοίχους του πάρκινγκ ή σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποφεύγοντας τις ζημιές από αυτές τις μικρο-συγκρούσεις.

Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής η οποία δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και τα καθιστά κατάλληλα για εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις.

Γωνιά προστασίας από ελαστικό πάχους 10mm

Προστατευτικό γωνιών από ελαστικό με πάχος 10mm και ύψος 80cm. Διαθέτει ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες και είναι κατασκευασμένη από από ανακυκλωμένο συμπαγές λάστιχο. Μπορεί να δεχτεί μικροχτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου αλλά και τα διερχόμενα οχήματα από πιθανές ζημιές.

Κολωνάκι μεταλλικό στρογγυλής διατομής KS

Τα μεταλλικά κολωνάκια μπορούν να τοποθετηθούν σε πεζοδρόμια ή χώρους όπου θέλουμε να αποτρέψουμε την στάθμευση οχημάτων. Χρησιμοποιούνται επίσης σε πλατείες, νοσοκομεία, κήπους, χώρους στάθμευσης ή άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους για να οριοθετήσουν περιοχές. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα ύψη όπως 30cm, 60 cm και 70cm και διάφορες διατομές Φ60, Φ76, Φ90, Φ100 και Φ114.

συστήματα parking και οδικής ασφάλειας
συστήματα parking και οδικής ασφάλειας

Κολωνάκι πλαστικό στρογγυλής διατομής PS

Τα πλαστικά κολωνάκια μπορούν να τοποθετηθούν σε πεζοδρόμια ή χώρους όπου θέλουμε να αποτρέψουμε την στάθμευση οχημάτων. Χρησιμοποιούνται επίσης σε πλατείες, νοσοκομεία, κήπους, χώρους στάθμευσης ή άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους για να οριοθετήσουν περιοχές. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα ύψη όπως 30cm, 60 cm και 70cm.